Balsam przeciw wypadaniu włosów 911 "Cebula": recenzje, skład, instrukcje użytkowania

Podświetlanie

Według opinii, balsam 911 "Cebula" przeciw wypadaniu włosów to bardzo skuteczny środek, który może zatrzymać patologiczną utratę loków w ciągu miesiąca. Z pewnością wielu widziało go na półkach aptek, ale najprawdopodobniej nie odważyli się go kupić, wątpiąc w jego skuteczność. Ale na próżno! Narzędzie jest bardzo tanie w porównaniu z innymi liniami kosmetyków wzmacniających włosy, ale efekt nie potrwa długo..

Dlaczego właśnie cebula?

Dziewczyny, które przygotowują domowe maseczki wzmacniające włosy, zapewne zauważyły, że koniak, nalewka z ostrej papryki czy to właśnie warzywo, od którego „płaczemy” to najczęściej główny składnik kompozycji. Faktem jest, że te produkty są czynnikiem drażniącym dla skóry głowy..

Cebula jest uważana za popularny starożytny środek na wypadanie włosów. Balsam 911 "Cebula" (opinie potwierdzają to) stymuluje krążenie krwi w skórze głowy, tym samym odżywiając mieszki włosowe, wzmacniając je i przywracając uszkodzoną strukturę.

Ci, którzy robili maski cebulowe, nie mogli nie zauważyć nieprzyjemnego zapachu, którego bardzo trudno się wtedy pozbyć. Balsam "Cebulowy" 911 to okazja do nadania włosom bujnej blasku, nadając im delikatny aromat.

Wskazania i przeciwwskazania do stosowania

Balsam 911 "Cebula" jest zabroniony, jeśli masz indywidualną nietolerancję składników. Zaleca się wykonanie testu alergicznego, aby wykluczyć wystąpienie niepożądanej reakcji. Niepożądane jest również stosowanie balsamu do pielęgnacji włosów dzieci poniżej 3 lat..

Wskazania do stosowania są oczywiste. Środek na wypadanie włosów jest zalecany do stosowania w następujących przypadkach:

  • sezonowe zwiększone wypadanie włosów;
  • z naruszeniem poziomów hormonalnych związanych z ciążą i laktacją;
  • z powolnym wzrostem włosów;
  • z osłabieniem korzeni.

Skład i zasada działania

Skład balsamu 911 "Cebula" zawiera następujące składniki:

  • woda;
  • behenamidopropyl dimetyloamina;
  • alkohol cetearylowy;
  • ekstrakt z cebuli;
  • glicerol;
  • bis-cetearyloamodimetikon;
  • hydrolizowane białko łubinu - Anageline;
  • kwas mlekowy;
  • kompleks aktywny - ekstrakty z liści brzozy i pokrzywy, rumianku i złotej kaszy jaglanej.

Środek na wypadanie włosów wnika w głąb skóry, normalizuje procesy metaboliczne i wzmacnia mieszki włosowe. Dzięki naturalnym składnikom (kompleks aktywny) zapewnia dodatkowe odżywienie, co pozwala zlikwidować suchość i zmniejszyć łamliwość włosów. Działanie kosmetyku przedstawia się następująco:

  • zapobieganie wypadaniu włosów i przywracanie naturalnego cyklu wzrostu;
  • normalizacja procesów metabolicznych, wzmocnienie i odżywienie mieszków włosowych, przywrócenie uszkodzonej struktury;
  • przedłużenie cyklu życia włosów.

Przy stałym stosowaniu produktu już po około miesiącu można zauważyć znaczny wzrost objętości włosów. Zalecane jest jednoczesne stosowanie balsamu i szamponu 911 „Cebula”. Kompleksowa pielęgnacja włosów tą serią kosmetyków najlepiej wpłynie zarówno na stan skóry, jak i loków, ich stan wewnętrzny i wygląd..

Plusy i minusy korzystania z produktu

Na podstawie recenzji można sporządzić 2 listy: pozytywne i negatywne skutki stosowania balsamu 911 „Cebula”. Wynika to z faktu, że wszyscy ludzie mają odpowiednio różne organizmy, reakcja na stosowanie niektórych preparatów kosmetycznych lub farmakologicznych może być również nieprzewidywalna. Jednak dopóki nie spróbujesz tego na sobie, trudno jest przewidzieć, jaki będzie wynik. Eksperci zalecają natychmiastowe zaprzestanie stosowania balsamu, jeśli wystąpi negatywna reakcja..

Jeśli więc wierzyć opiniom, balsam przeciw wypadaniu włosów 911 „Cebula” może mieć tak pozytywny efekt:

  • włosy stają się podatne na układanie i miękkie, pojawia się naturalny połysk;
  • zwiększona strata ustaje;
  • suchość i swędzenie znikają;
  • przyspiesza wzrost włosów;
  • łatwe prostowanie kręconych włosów;
  • normalizacja czynności gruczołów łojowych;
  • doskonałe oczyszczenie skóry i włosów;
  • przyjemny aromat balsamu;
  • niska cena.

Wady, które ludziom udało się zidentyfikować:

  • wniosek nie przyniósł pozytywnego efektu;
  • pojawiły się suche włosy i skóra głowy;
  • działa tylko w połączeniu z szamponem;
  • łupież, reakcja alergiczna;
  • włosy stają się tłuste;
  • mała objętość tuby, która wystarcza na krótki czas.

Instrukcja stosowania balsamu 911 "Cebula"

Stosowanie tego produktu nie różni się od podobnych kosmetyków. Zaleca się nakładanie balsamu na umyte mokre włosy po umyciu szamponem. Następnie masuj skórę głowy, jakby wcierając produkt w korzenie. Rozprowadzić na całej długości włosów. Pozostaw balsam na kilka minut, a następnie spłucz ciepłą wodą. Upewnij się, że nie jest ani gorący, ani zimny, ponieważ w pierwszym przypadku - wpływa to negatywnie na strukturę włosów, aw drugim - dokładne umycie balsamu z loków będzie niemożliwe. Używaj zamiast zwykłego płukania za każdym razem. Nie używaj zbyt dużej ilości balsamu do jednorazowego użycia, aby uniknąć zatłuszczenia..

Balsam na wypadanie włosów 911 "Cebula": recenzje

Nieważne, jak dziwnie to zabrzmi, prawie wszystkie komentarze na temat tego narzędzia są oznaczone „5 gwiazdkami”, co świadczy o jego wysokiej wydajności. Balsam stosowany jest zarówno przez kobiety, jak i mężczyzn borykających się z problemem wypadania włosów. Cieszę się, że wraz z jego 100% działaniem koszt produktu jest dość niski..

Efekt stosowania balsamu w rzeczywistości w pełni odpowiada deklarowanemu przez producenta i odpowiada wymienionym wyżej zaletom. Nawet ci, którzy nie wierzyli w skuteczność narzędzia, byli zaskoczeni jego „pracą”. Z reguły efekt można zauważyć po około miesiącu stosowania - to normalny czas, aby balsam mógł dokonać pozytywnych zmian..

Jeśli użyjesz pary szamponu i balsamu „Cebula”, przyjemny efekt można zauważyć jeszcze wcześniej - za około tydzień. Z powyższego możemy wywnioskować, że produkt ten jest jednym z najlepszych na rynku kosmetycznym, który łączy w sobie główne cechy, takie jak niski koszt i wysoka skuteczność..

„Balsam cebulowy 911”: recenzje, skład, sposób stosowania

Każda piękność chce mieć wspaniałe loki. Ale często istnieje ogromna przepaść między spełnieniem marzeń a rzeczywistym stanem rzeczy. Włosy są bardzo wrażliwe na nasz stan wewnętrzny i wpływające na nie czynniki zewnętrzne. Sytuacje stresujące, otoczenie, którego nawet przy dużym naciągnięciu nie można nazwać sprzyjającym, wykonują swoją pracę, a włosy zaczynają się łamać lub całkowicie wypadać. Piękności starają się za wszelką cenę uchronić przed wypadaniem, kupując wszystkie nowe szeroko reklamowane produkty do pielęgnacji włosów. Ale nie są w stanie całkowicie rozwiązać tego problemu..

„911” - karetka do włosów

Może powinieneś skierować swój wzrok nie na zagraniczne cudowne lekarstwa? Co więcej, nasze sieci aptek oferują teraz bardzo skuteczny produkt kosmetyczny „Balsam cebulowy 911” na wypadanie włosów i łysienie. Producent obiecuje, że produkty sygnowane marką „911” tchną nowe życie w osłabione włosy i wypełnią je siłą i pięknem. Spróbujmy to lepiej zrozumieć i dowiedzmy się, czy ten produkt kosmetyczny jest naprawdę dobry. Jakie są opinie na temat produktu „911 Balsam cebulowy” znajdującego się w produkcie. Czy balsam może poprawić sytuację i godnie poradzić sobie z wypadaniem włosów.

Przyczyny wypadania łodygi włosów

Na początek wymieniamy te stany ciała, w których włosy zaczynają opuszczać głowę osoby:

  • Prawie sto procent wypadania włosów po chemioterapii - tutaj wystarczy ten fakt zrozumieć i zaakceptować.
  • Inną ważną i poważną przyczyną jest choroba. Choroby tarczycy, problemy żołądkowo-jelitowe, dysfunkcje ginekologiczne i zaburzenia hormonalne.
  • Antybiotyki - ich przyjmowanie często powoduje nieprzyjemne reakcje w organizmie, a jedną z takich reakcji jest wypadanie włosów. Ale balsam zapobiega nadmiernemu wypadaniu włosów nawet przy stosowaniu antybiotyków..
  • Awitaminoza jest przyczyną utraty wspaniałych włosów, znanych wielu osobom. To właśnie w celu przyjmowania witamin najczęściej przyjmowane są osoby, które zaczęły mieć problemy z gęstymi włosami.
  • Stresujące chwile w życiu lub ogólnie zły obraz. Prowadzi to do problemów zdrowotnych, które z kolei przekładają się na siłę cebulek włosów i ich wygląd..
  • Diety twarde i wszelkiego rodzaju posty. Zasadniczo powód jest ten sam: brak odżywiania. Ponieważ podczas diety dostarczanie witamin do korzeni i łodyg włosów często spada, ale także całkowicie się zatrzymuje. Bez odpowiedniego odżywienia włosy nie wytrzymają długo (dosłownie iw przenośni). „Balsam cebulowy 911” według opinii hamuje wypadanie włosów. Jest to dla nich rodzaj niezbędnego pożywienia, które pozwala zachować większość loków w szykownej formie..

Balsam pomoże wzmocnić

Jak widać, istnieje wiele czynników, w związku z którymi włosy bardzo cierpią. Nie wszyscy wiedzą o Cebulowym Balsamie do Włosów „911”, a często zdarza się, że kobieta lub mężczyzna boją się dostać nieznane im lekarstwo. Mogą pomyśleć, że będzie nieskuteczny lub nawet zaszkodzi wyczerpanym resztkom włosów. Dziś wypełniamy tę lukę i opowiemy więcej o składzie produktu i jego wpływie na skórę głowy.

Producenci twierdzą, że ich wyjątkowe produkty mają zestaw przydatnych właściwości. Należą do nich: normalizacja procesów metabolicznych w skórze (w jej najgłębszych warstwach), dzięki czemu mieszek włosowy otrzymuje niezbędne składniki odżywcze. Pomaga również wzmocnić włosy i przywrócić ich pierwotną nienaruszoną strukturę. Również „Balsam cebulowy 911”, według opinii, eliminuje przesuszenie łodygi włosa, a co za tym idzie, jego nadmierną łamliwość. Dzięki odżywieniu balsamem zapomnisz o rozdwajaniu się końcówek. Balsam świetnie radzi sobie z postawionym przed nim zadaniem: wzmacnia i ożywia loki.

„Balsam cebulowy 911”: skład produktu

Jak pomaga balsam? Przyjrzyjmy się bliżej jego składowi. Zacznijmy od tego, że lepiej kupić ten produkt w punktach aptecznych. Cena produktu jest niska. W zależności od regionu może osiągnąć 150 rubli za butelkę o objętości 150 mililitrów.

Jakie więc składniki tworzą balsam, który pomaga wzmocnić włosy i ich wzrost??

Oczywiście sam ekstrakt z cebuli. Cebula była długo wcierana w skórę głowy, a włosy naprawdę stały się grubsze, grubsze i bardziej błyszczące..

Odżywianie i ochrona następuje również dzięki kwasowi mlekowemu - jest on w produkcie. A jeśli nazwiemy wyciągi z rumianku, pokrzywy i liści brzozy złotym prosem, ten kompleks wywoła zachwyt. Wiele osób od dawna zna te zioła lecznicze i ich wpływ na ludzką skórę, włosy i organizm jako całość..

Właściwy sposób użycia

Aby Twoje zmęczone loki otrzymały całą powyższą kompozycję ekstraktów oraz stały się mocniejsze i weselsze, recenzje zalecają prawidłowe stosowanie „Balsamu Cebulowego 911”. Produkt należy nakładać na umyte, ale jeszcze mokre włosy. Wmasuj balsam rozprowadzając po całej skórze głowy. Trzymanie balsamu cebulowego na głowie przez trzy minuty mocniej odżywi twoje loki, gdy uzyskasz efekt maski. Po określonym czasie spłucz produkt. Używaj tylko ciepłej wody. Aby uzyskać harmonijną pielęgnację włosów, lepiej używać tego balsamu w duecie z szamponem o tej samej nazwie z tej samej linii. Producenci radzą to zrobić.

Recenzje balsamu

Po codziennym stosowaniu tego kosmetyku efekty, według wielu recenzji, widoczne są w ciągu miesiąca. Po trzech miesiącach inni zaczynają się zastanawiać, jaki cudowny środek stosuje się w pielęgnacji włosów. Tak mówią recenzje wielu mężczyzn i niezliczonych kobiet..

Należy jednak uważać i nie zapominać o indywidualnej tolerancji organizmu. Środek zaradczy może powodować pieczenie i inne nieprzyjemne zjawiska. Przed użyciem sprawdź reakcję organizmu na balsam, nałóż produkt na niewielki obszar skóry głowy lub wewnętrzną fałdę łokcia.

911 BALM ONION opinie

911 BALM ONION opinie

  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu
  • Złóż skargę na recenzję
  • Udostępnij recenzję
  • Strona przeglądu

Zobacz też

BIOXIN DERMAGEN FORTE

KETON MALINOWY

SERUM NA WYPADANIE WŁOSÓW DR. SANTE

GRZYWA KOŃSKA

SPECTRAL UHP 5%

WIDMOWE UHP 2%

Instrukcja 911 BALM ONION

Artykuły

Mezoterapia w klinice ON

Trycholog, Trychologia, Łysienie, Łysienie androgenowe, Mezoterapia, Wypadanie włosów, Łupież, Pigmentacja, Włosy, Wzrost włosów, Ciąża, Leczenie włosów, W klinikach

Po szczotkowaniu włosy pozostają na szczotce: łysienie normalne lub „witaj”?

Wypadanie włosów, Pielęgnacja włosów, Przeszczep włosów, Wypadanie włosów

911 BALSAM CEBULOWY NA WYPADANIE I ŁĄCENIE WŁOSÓW 150ML

Aqua, Cetearyl Aalcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glicerin, Allium Cepa (Onion) Bulb Extract, Anageline® (Hydrolyzed Lupine Protein), Bis-Cetearyl Amodimethicone, Kwas mlekowy, Betula Alba Leaf Extract (Urtica Dioica (Nettle) Leaf) Matricaria), ekstrakt z kwiatów Panicaum Miliaceum (proso), ekstrakt z Lawsonia inermis (henna), ekstrakt z Equisetum Arvense, ekstrakt z Humulus lupulus (chmiel), ekstrakt z korzenia Arctium Lappa, ekstrakt z liści szałwii lekarskiej (szałwiowej), ekstrakt z liści Camellia sinensis, aloes Sok z liści Barbadensis, biotyna, niacyna, pantotenian wapnia, metylochloroizotiazolinon (i) metyloizotiazolinon, perfumy.

nanieść balsam na czyste, mokre włosy, wmasować, pozostawić na 2-3 minuty, spłukać ciepłą wodą.

BALSAM CEBULOWY NA WYPADANIE I ŁĄCZENIE SIĘ WŁOSÓW - żelowa konsystencja od przezroczystej do jasnożółtej Balsam do włosów „CEBULA” marki „911 Twój ratunek” skutecznie zapobiega wypadaniu włosów i przywraca naturalny cykl wzrostu włosów. Wzmacnia i odżywia mieszki włosowe, odbudowuje zniszczoną strukturę włosów. Przedłuża cykl życia włosów. Przy regularnym stosowaniu objętość włosów wyraźnie wzrasta.

Recenzje szamponu,, Cebula,, z 911?

kto używał. jakie recenzje?

  • Produkty do włosów
  • * Zasady wspólnotowe
  • Poza
  • Włosy: strzyżenie i farbowanie włosów
  • Makijaż oczu
  • Manicure i pedicure
  • Modne ubrania
  • Perfumy i kosmetyki
  • Różne
  • Produkty do twarzy
  • Produkty do ciała

Komentarze użytkowników

Nie kupiłem tego, nie było takiej potrzeby, ale wziąłem neutralne 911 z tej serii.

Och, to jest dokładnie to, czego potrzebuję. Włosy w ciąży przerzedzają się ze straszliwą siłą i nic specjalnego nie można wnieść do środka

Normalny szampon i neutralny apteczny zapach. Pomógł jej mężowi z wypadaniem włosów. I nie warto błyszczeć łysej głowy w wieku 35 lat

A który kupiłeś Onion911?

Używam tylko naturalnego szamponu z olejkiem konopnym, jest bardzo bogaty w witaminy i nie wysusza skóry! Radzę wszystkim http://organicsharm.ru/

Dobry szampon, świetny na wypadanie włosów. Oczywiście musiałem poświęcić miesiąc na regenerację włosów i dobry wygląd, ale efekt jest po prostu świetny. Teraz również używam tego szamponu dwa razy w miesiącu, aby utrzymać efekt po kuracji, a moje włosy wyglądały świetnie przez całą zimę i wcale nie opadały. Rzadko czyszczę grzebień, ponieważ nie ma na nim włosów.

Teraz moje włosy podniosły się, kupiłam ten szampon. Wiem, że maseczki cebulowe działały dobrze po pierwszej ciąży, ale zapach… Szampon naprawdę ładnie pachnie! Włosy po tym, jak są dobre, wydają się mniej wypadać. W aptece nie widziałem balsamu cebulowego ((Poszukamy!

Podoba mi się kilka produktów firmy 911: 911 Szampon cebulowy - pomaga wzmocnić mieszki włosowe, co zapobiega wypadaniu włosów. Sebopirox 911 - stosuję profilaktycznie, aby nie pojawiał się łupież. Cynk 911 - jako tonik ogólny. Używam tych wszystkich szamponów i jestem zadowolony z efektu.

O szamponie cebulowym słyszałam już wielokrotnie, ale nikt nie mówi o jego zapachu. Zapach interesuje mnie przede wszystkim, bo jestem bardzo wrażliwa i zniesmaczona zapachem cebuli..

Szampon cebulowy 911 nie ma absolutnie żadnego zapachu cebuli. W nim, jak rozumiem, dodaje się ekstrakty z cebuli i ziół, zapach jest przyjemny, nie drażniący. Jeśli kupisz, weź też balsam cebulowy 911, ma zapach bardziej nasycony perfumami, a włosy łatwo się rozczesują.

To dziwne, bardzo podoba mi się Onion z tej serii 911. Chociaż sam nie korzystałem wcześniej z tej serii. Ale szampon jest fajny w najprawdziwszym tego słowa znaczeniu. Włosy stopniowo się wzmacniają i nie wypadają tak źle!

Robię maski z musztardą, naprawdę lubię

Ja też to robię i teraz użyję szamponu.Patrzę na efekt)

W takim razie czekam na informację zwrotną. )) najlepiej pozytywne))

Och, naprawdę mam taką nadzieję, bo krótko obcięłam włosy, odcięłam cały puch, mam nadzieję, że odrosną żywe. jak włosy, a nie luffa! cóż, za pierwszą aplikację mogę powiedzieć, że włosy są miękkie, posłuszne,!

Nie wiem kochanie, o nim

Bardzo lubię 911, ale nie próbowałem szamponu. Do włosów w aptece jak nakrycie głowy, też niedrogie.

tak, ja też lubię 911) tam Badyaga jest dobra, jest też szampon przeciwłupieżowy Sebopirox, więc mam nadzieję, że ten też będzie taki sam)

Podoba mi się też ich krem ​​dla niemowląt, ulubiony to moja córka!

wow, nawet nie słyszałem, że mają nawet krem!)

w wyszukiwarce pojawi się seria dla dzieci.

krótko i po rosyjsku - kuynya

e-mine. w internecie wszyscy go chwalą!

wszyscy cierpicie z powodu straty.

Zacząłem używać ampułek kosztujących 500 rubli stałego światła, spójrz na siebie.

Cóż, teraz to już nie tyle strata, ale chcę, żeby rosły nowe) i 500r. czy to 1 ampułka, czy jak?

kiedy go użyłem, moje nowe żarówki do spania zaczęły rosnąć... tyle armaty na mojej głowie)))

te. 10 ampułek 500 rub. lub 5000?

tak 10 ampułek -500 rubli

spójrz w swoje miasto, jeśli go nie znajdziesz, rzuć to na kartę - wyślę ją z polakami

jutro pojadę do miasta, idę do salonu, zobacz!)

lepszy szary z mentolem... mówią też, że czarny to samiec - dobry od strat.

sprzedawaliśmy je w lidze perfum i riv gosh... ale teraz nie (((

911 - Leżałem, żeby cię zapytać.

nie zgub mnie drogą, której nie mogę tam wejść - napisz tutaj

Irin, zapomniałem o czymś do pieprzenia z apmoolami, teraz mam kolejny problem - zęby i badanie lekarskie, więc codziennie chwieję się i zapominam o wszystkim)))) Karolinka też znowu zachorowała, teraz to problem, że w ogóle nie ma! no i kosztem ładowania... nie odmówiłbym)))

coś to nie lód, ale wcześniej wziąłem cebulę, ale od innej firmy podobało mi się znacznie bardziej.

cholera... już kupiłem... mam nadzieję, że mi to pomoże)))

911 Szampon cebulowy 911 - opinie

Szampon cebulowy 911

Margarita
Moskwa

911911 Szampon cebulowy 20 listopada 2019 r

Dermatolog doradził ten szampon. Przez sześć miesięcy pomagał mi powstrzymać bolesny problem - wypadanie i łamanie się włosów. Do tej pory przestałem na tym i nie eksperymentuję. Sprzedawane wyłącznie w aptekach, co dla mnie jest oznaką zapewnienia jakości. Warto jednak zwrócić uwagę na producenta, pomyliłem go z nowością Mirrolli o podobnej nazwie 911 Onion Emergency. Wróciłem do apteki i ku mojemu zdziwieniu zwrócili pieniądze bez dochodzenia! Załączam zdjęcie mojego szamponu

Aida
Moskwa

911 Szampon cebulowy 911 30 stycznia 2019 r

Szampon cebulowy, kupiłem go za radą znajomego. Poskarżyłem się jej, że jej włosy mocno się wspinają i poradziła jej, aby użyła Szamponu cebulowego 911. Chcę zauważyć, że istnieje wiele odmian tego szamponu, ale zdecydowałam się na Szampon cebulowy z olejkiem łopianowym. Zapewne od dzieciństwa wiem, że olej łopianowy pomaga wzmocnić włosy, więc zdecydowałam, że ten szampon będzie skuteczny. Cena mi się podobała, jest dość demokratyczna. Szampon dobrze spłukuje włosy, aż do ich skrzypienia. Po szamponach silikonowych jest to z pewnością niezwykłe i wydaje się, że włosy będą szorstkie. Ale po wysuszeniu włosy są miękkie, lśniące i mają zadbany wygląd. Używałam szamponu na kursach. Miesiąc, potem półroczna przerwa. Teraz w ogóle nie ma problemów z wypadaniem włosów. Dobry szampon. Naprawdę pomaga wzmocnić włosy i poprawić ich wygląd.

Arabika
Moskwa

911 Szampon cebulowy 911 1 listopada 2017 r

Z całej linii szamponów 911 użyłam cebuli z pokrzywą. Włosy szybko stały się tłuste i wyglądały na zaniedbane, mój przyjaciel doradził mi szampon cebulowy z pokrzywą. Po zastosowaniu tego szamponu włosy nabrały zupełnie innego wyglądu. O ile wcześniej musiałem codziennie myć włosy, teraz myję je dwa razy w tygodniu, a moje włosy wyglądają porządnie i zadbane..

Anastazja
Holandia

911 Szampon cebulowy 911 18 czerwca 2017 r

Szampon cebulowy 911 to fajna rzecz. Użyłem prawie wszystkich rodzajów + balsamów. Od dzieciństwa chciałam wyhodować sobie długie włosy, ale to się nie udało, bo ciągle musiałem ścinać końcówki. Juz ok. Włosy wyglądają po prostu cudownie: pojawił się zdrowy połysk i gęstość, rosną szybciej niż wcześniej.

Svetlanka
Gość w Sankt Petersburgu

911 Szampon cebulowy 911 9 marca 2017 r

Używam Szamponu Cebulowego 911 Twins do mycia włosów nie tylko wtedy, gdy zaczyna się wypadanie, ale także w celu zapobiegania. Bardzo mi się podoba szampon, jeśli wypadanie jest naprawdę szybkie, to przy regularnym stosowaniu przez 2 miesiące włosy są całkowicie odnowione. I tak przy zastosowaniu profilaktycznym włosy długo nie wypadały. Teraz włosy są w idealnym porządku, zadbane, nie łamliwe i zawsze dobrze wyglądają.

Nastasya
Gość w Sankt Petersburgu

911 Szampon cebulowy 911 19 listopada 2016 r

Aby przywrócić włosy i zapobiec wypadaniu włosów wystarczyło mi 1,5 miesiąca Szamponu Twins tek 911 Onion, nałożyłam go w niewielkiej ilości na włosy i rozciągłam na całej długości, regularnie myłam włosy, po szamponie wygląda dobrze, ale efekt oczywiście nie jest od pierwszych aplikacji, ale taki cud się nie zdarza, bo później całkowicie pozbyłem się wszystkich problemów, które były. Cena szamponu również mnie ucieszyła.

Komentarze Czy opinia jest pomocna? Tak 5 Nie 0

Sofia
Gość w Sankt Petersburgu

911 Szampon cebulowy 911 6 października 2016 r

Wszystkie dziewczyny doradzały mi ten szampon cebulowy 911, kiedy moje włosy zaczęły się kruszyć, oczywiście spróbowałam, ale tak naprawdę nie miałam na to nadziei, więc kiedy moje włosy wróciły do ​​normy w zaledwie miesiąc, byłam już zaskoczona. Szampon pasował mi do wszystkich moich parametrów i preferencji, dobrze się aplikuje, pieni się, spłukuje, zwyczajny zapach, włosy normalnie się rozczesują, ale to nie jest takie ważne, bo najważniejsze, że naprawdę leczy włosy. Dlatego polecam każdemu, kto ma problemy z włosami.

Ekaterina
Gość w Moskwie

911 Szampon cebulowy 911 5 czerwca 2016 r

Dzięki 911 Onion Shampoo uratowałam włosy przed okropnym wypadaniem włosów, już się bałam, włosy wypadały mi z głowy w dosłownym tego słowa znaczeniu, dobrze, że kupiłam ten szampon, zacząłem myć włosy na 1 do 2 dni i już w drugim tygodniu zauważyłam, że moje włosy powoli zaczynają się odbijać. Myłam je już prawie 2 miesiące, ich włosy się znormalizowały, wypadanie ustało, teraz wspomagam je tym samym szamponem, kupiłam też cebulę 911 z olejkiem łopianowym, też bardzo mi się podobało.

Komentarze Czy opinia jest pomocna? Tak 2 Nie 0

911 Szampon cebulowy 911 13 marca 2016 r

Chyba nie ma dziewczyny, która nie boryka się z problemem wypadania włosów. W młodości jakoś wypadali sezonowo. Było to zwykle jesienią i trwało kilka tygodni. Wyjaśnia to cykle wzrostu włosów. Ale po ciąży i karmieniu piersią zaczęły wypadać, a proces w żaden sposób się nie zatrzymał. Zacząłem panikować, myślę, że z powodów zrozumiałych dla wszystkich młodych kobiet. Znalazłem w Internecie Onion 911, wielu go chwaliło. Postanowiłem kupić i nie żałowałem. W sumie za miesiąc prawdopodobnie uratował mi włosy. Nadal go stosuję, oprócz wzmocnienia włosów, delikatnie je pielęgnuje - łatwo się rozczesują, nie elektryzują się, po prostu dopasowują się. Dobry szampon, jestem bardzo zadowolony.

Komentarze Czy opinia jest pomocna? Tak 5 Nie 0

Marinka
Gość w Charkowie

911 Szampon cebulowy 911 1 marca 2016 r

Szampon cebulowy 911 marki Twinstek stosuję już od trzech tygodni, jestem bardzo zadowolony z efektu, moje włosy wyraźnie się poprawiły, jakoś inaczej wyglądają, teraz chcę przejść na inną z ich serii, bo wybór jest bardzo duży, wszystkie szampony są w fajnych cenach. Poza tym kupując szampon wziąłem balsam cebulowy 911, po prostu bez balsamów to wcale nie jest moja głowa. Teraz łatwo się rozczesują, a moje włosy nie są krótkie. Radzę każdemu jakościowemu producentowi w rozsądnych cenach.

Komentarze Czy opinia jest pomocna? Tak 3 Nie 0

Christya
Gość w Pietrozawodsku

911 Szampon cebulowy 911 4 października 2015 r

Nie mam pojęcia, co by się stało z moimi włosami, gdybym ich nie umyła Szamponem cebulowym 911 z ekstraktem z czerwonej papryki. Po wyprawie nad morze słona woda zniszczyła mi włosy. Wypadały i łamały się przy każdym czesaniu, a raczej włosy po prostu leciały z głowy, bałam się, że w takim tempie wszystkie wypadną. Wystarczyło mi umyć włosy tym szamponem przez miesiąc, stały się zauważalnie mocniejsze. Teraz polecam każdemu, kto ma podobny problem.

Komentarze Czy opinia jest pomocna? Tak 13 Nie 0

Fioletowy
Gość w Sankt Petersburgu

911 Szampon cebulowy 911 4 października 2015 r

Nie podoba mi się tradycyjne metody pielęgnacji włosów, ale jakoś Onion 911 wylądował na mojej półce w łazience i zdecydowałam się nią umyć włosy, okazało się, że pachnie bardzo smacznie, choć myślałam, że okropnie śmierdzi. Podobało mi się, że po umyciu włosów nawet balsamem nie trzeba ich spłukiwać, pozostaje gładka, a po wysuszeniu pozostaje posłuszna.

Komentarze Czy opinia jest pomocna? Tak 1 Nie 0

Julia
Gość w Charkowie

911 Szampon cebulowy 911 15 kwietnia 2015 r

Po dużym stresie związanym z egzaminami włosy bardzo mi wypadły. W aptece zobaczyłam Szampon i balsam 911 Cebula. Włosy stały się znacznie mocniejsze, nabrały blasku i gęstości, a rosną znacznie szybciej niż wcześniej. Jestem usatysfakcjonowany.

Sabrin
Gość Linevo

911 Szampon cebulowy 911 23 lutego 2015 r

Poznałam szampon cebulowy 911 od dawna, włosy bardzo mi wypadały i znajomy radził mi go kupić. Wkrótce włosy przestały wypadać i pojawił się zdrowy połysk. A zapach jest bardzo przyjemny, chociaż na początku myślałem, że cebula będzie pachnieć.

Alina-Malina
Gość Uljanowsk

911 Szampon cebulowy 911 23 lutego 2015 r

Wypadanie włosów prawdopodobnie nie jest rzadkością. Dla siebie znalazłem lekarstwo, które pomogło mi to zatrzymać. A teraz w porządku. Po porodzie moje włosy zaczęły się czołgać. Zwykle mówią, że wspinają się właśnie w czasie ciąży. Ale wydaje mi się, że o mnie nie wiedziałem. Tutaj należy mieć na uwadze, że jestem alergiczką, czyli nie każdy środek będzie mi odpowiadał i nie wywoła histerycznego ataku kichania, swędzenia czy zaczerwienienia skóry. Więc wypróbowałem ten szampon z pewną ostrożnością. Na próżno się bałem. Więc zacząłem używać szamponu. Po około tygodniu zauważyłem, że wypadają mniej włosów. I tak się stało - każdego dnia na grzebieniu jest mniej włosków, coraz więcej mojej radości. Pożegnałem się ze stratą bez żalu i nie będę się nudził.) Więc polecam, nie pożałujesz.)

911 recenzji balsamów do włosów cebulowych

„Balsam Cebulowy 911” przeciw wypadaniu i łysieniu włosów (150 ml) - skutecznie zapobiega wypadaniu włosów i przywraca naturalny cykl wzrostu włosów. Normalizuje procesy metaboliczne, wzmacnia i odżywia mieszki włosowe, przywraca zniszczoną strukturę włosów. Przedłuża cykl życia włosów. Zawiera botaniczne stymulatory wzrostu włosów.
„Balsam cebulowy 911” przeciw wypadaniu i łysieniu włosów (150 ml) stosowany regularnie w połączeniu z „Szamponem cebulowym 911” (150 ml) pomoże rozwiązać problem wypadania włosów, znacząco zwiększyć objętość włosów i przyspieszyć ich wzrost.

Składniki: ekstrakt z cebuli, aktywny kompleks ekstraktów roślinnych: liść brzozy, liść pokrzywy, rumianek, proso, henna, skrzyp, chmiel, łopian, szałwia, zielona herbata, żel z aloesu, biotyna, niacyna, pantotenian wapnia; hydrolizowane białko łubinu, alkohol cetearylowy, gliceryna, kwas mlekowy, kompozycja perfum, woda itp..

Sposób użycia: nanieść balsam na czyste mokre włosy na całej długości, wmasować, pozostawić na 2-3 minuty. Dokładnie spłucz wodą.
Przeciwwskazania: indywidualna nietolerancja składników.
Objętość butelki: 150 ml.
Przechowywanie: w temperaturze od +5 ºС do +25 ºС.
Termin przydatności: 2 lata.

Informacje dotyczące właściwości technicznych, zestawu dostaw, kraju produkcji i wyglądu produktu służą wyłącznie jako odniesienie i opierają się na najnowszych dostępnych informacjach od producenta.

Recenzje o „Balsam cebulowy 911” na wypadanie włosów i łysienie (150 ml)

Autor: Gość 2018-09-30

Często używam balsamu cebulowego 911, lubię to, jak wzmacnia i odbudowuje włosy, dodaje im siły i zdrowo wyglądających włosów. Nakładam na całej długości i pozostawiam na 5 minut, następnie spłukuję i suszymy suszarką do włosów. Jest wygodny w użyciu, włosy się układają i są piękne.

Autor: Gość 2018-09-02

Balsam cebulowy 911 moje włosy często kupuję razem
z szamponem cebulowym. Ich jakość jest świetna, dobrze się uzupełniają. Szampon dokładnie myje włosy, balsam je nawilża, odżywia i odżywia. Po umyciu włosy są lekkie, przewiewne, jedwabiste, bez wysuszenia i kruchości. Przy dłuższym stosowaniu wszystkie problemy z włosami znikają.

Autor: Gość 2017-12-26

Bardzo podobał mi się balsam cebulowy 911, używałam go razem z szamponem cebulowym, działają jeszcze lepiej w parach niż pojedynczo. Szampon myje włosy tak, jak powinno, a balsam nawilża i nasącza. Stają się plastyczni i posłuszni. Stopniowo podczas stosowania wypadanie ustaje, a cebulki i włosy ogólnie stają się mocne i nie chorują.

Szampon cebulowy 911 na wypadanie włosów

Nie ma kobiety, która przynajmniej raz nie przefarbowała swoich blond włosów na ciemne odcienie i nie próbowała rozjaśnić swoich brązowych włosów. Paradoksalna kobieca logika sugeruje kręcenie naturalnie gładkich włosów i bezlitosne prostowanie loków żelazkiem. Po takich eksperymentach struktura włosów nie zmienia się na lepsze. Negatywne działanie promieni słonecznych sprawia, że ​​włosy wyglądają jak słoma, wysuszając je. W okresie mroźnym zimą włosy również ulegają stresowi..

Nie wszystkie produkty pielęgnacyjne zawierają hipoalergiczne składniki, które mogą odbudować strukturę włosów, przyspieszyć ich wzrost i zwiększyć gęstość włosów. Często kobietom, które mają wypadanie włosów lub po prostu słabo rosną, zaleca się różne zabiegi salonowe, w których włosy są traktowane specjalnymi preparatami, ale są one również skuteczne przez krótki czas. Dobrym lekarstwem na takie problemy jest Szampon cebulowy 911, który można wybrać w zależności od stanu loków..

Kto skorzysta na szamponie cebulowym 911

Korzyści płynące z naturalnego składu Szamponu Cebulowego 911 są niewątpliwie uzasadnione. Używanie tego narzędzia jest łatwiejsze niż robienie słynnych masek cebulowych według przepisów starej babci. Ponadto nie ma ostrego zapachu..

Ten szampon rozwiązuje następujące problemy z włosami:

  • powolny wzrost;
  • łysienie (wypadanie włosów) o innym charakterze we wczesnych stadiach i etapach zdrowienia;
  • matowe, suche loki;
  • sezonowe przerzedzenie włosów;
  • hormonalne problemy z włosami w okresie laktacji i ciąży.

Szampon ma zbawienne działanie, usuwając nadmiar sebum z porów i odżywiając mieszki włosowe.

Bardzo ważne jest, aby ponownie przemyśleć swój styl życia, gdy zaczną się problemy ze skórą głowy i wypadaniem włosów: ustal dietę wykluczającą niezdrową żywność i dodaj do diety dużą ilość owoców i warzyw bogatych w błonnik. Pij więcej czystej wody, rzuć alkohol i pal. Zastąp kawę i herbatę niskotłuszczowymi fermentowanymi produktami mlecznymi.

Stan depresji i ciągły brak snu powoduje stres w całym organizmie, który całą swoją siłę wrzuca w utrzymanie równowagi wewnętrznej, pozbawiając mieszki włosowe i paznokcie składników odżywczych. Dlatego ważne jest, aby w przypadku przedłużającego się złego stanu zdrowia podłączyć dodatkowe źródła witamin dla całego organizmu, włosów i skóry - jedna z najlepszych opcji Witaminy Perfectil.

Działanie środka zaradczego

Podstawowym zadaniem składników szamponu jest wyeliminowanie problemu wypadania włosów. Szampon cebulowy 911 rozwiązuje nie tylko te wyzwania. Aby uzyskać widoczny efekt, nadal należy stosować w połączeniu z innymi środkami stymulującymi wzrost włosów.

Szampon cebulowy 911 działa w celu:

  • stymulacja krążenia krwi w skórze głowy;
  • zmniejszenie ilości łupieżu;
  • nawilżenie i zmiękczenie skóry głowy;
  • wygładzenie łusek włosów, które nadaje gładkości całemu włosowi;
  • odżywianie skóry głowy mikroelementami wchodzącymi w skład produktu;
  • stymulacja produkcji keratyny w komórkach.

Szampon działa antybakteryjnie i obejmuje wysypki skórne i stany zapalne.

Odmiany szamponu cebulowego 911

Jeśli masz problemy z włosami, konsultacja z trychologiem nie będzie zbyteczna. Często lista zaleceń takiego specjalisty będzie obejmować stosowanie klasycznych ziołowych preparatów stymulujących wzrost włosów. Trycholog analizuje również liczbę „uśpionych” mieszków włosowych za pomocą trychoskopu i przepisuje środki, które mogą je „obudzić”. rozpocząć porost włosów.

  1. Szampon cebulowy 911 z olejem łopianowym. Właściwości produktu mają na celu wzmocnienie włosów. W przypadku kruchych, rozdwojonych końcówek to po prostu zbawienie. Olejek łopianowy odżywia włosy i zamyka łuski, wygładzając loki. Pierwiastki śladowe zawarte w szamponie wpływają również na kolor włosów farbowanych, nadając im naturalny połysk. Delikatne działanie rozgrzewające olejku łopianowego korzystnie wpływa na skórę głowy: poprawia się przepływ krwi w naczyniach. Można również zauważyć bakteriobójcze właściwości szamponu cebulowego, które normalizują wydzielanie sebum..
  2. Szampon cebulowy 911 z ekstraktem z czerwonej papryki. Być może najpopularniejszym lekarstwem na wypadanie włosów jest nalewka z czerwonej papryki. Wcierany w skórę głowy natychmiast powoduje przepływ krwi do mieszków włosowych, co jest niemal pieczeniem. Jednak w przypadku stosowania szamponu 911 z ekstraktem z czerwonej papryki dyskomfort jest zminimalizowany, a efekt aplikacji widoczny jest w ciągu miesiąca - gęstość włosów wzrasta. Należy pamiętać, że wskazane jest nakładanie tego produktu wyłącznie na cebulki włosów, przy czym skóra głowy powinna być nienaruszona, a końcówki włosów nawilżać balsamem o działaniu odżywczym..
  3. Szampon cebulowy 911 z pokrzywą. Przydatność naparu z pokrzywy w naszym kraju jest znana wielu. Nasze babcie również myły swoje loki wywar z tego zioła, aby uzyskać połysk i gęstość włosów. Stosowanie produktu 911 z pokrzywą pomoże również w leczeniu łuszczącej się skóry głowy i zmniejszeniu pojawiania się łupieżu. Szampon sprawdza się również w przypadku włosów przetłuszczających się, które wymagają codziennego mycia. Przy systematycznym stosowaniu zauważalna jest objętość na korzeniach.

Kompozycja

Naturalne ekstrakty z ziół i wyciąg z cebuli - zawierają dużą ilość aminokwasów, olejków eterycznych i alkaloidów, które stymulują przepływ krwi do cebulek włosów oraz transport składników odżywczych.

Witaminy PP, B7, B5 i Trilon - odpowiadają za odbudowę osłabionych włosów, utrwalenie cebulek i leczenie rozdwajających się końcówek.

Lauryl Sulfates - Dzięki nim 911 Onion Shampoo dobrze się pieni, choć nie jest gęsty. Ma przyjemny zapach i kolor, w którym nie ma chemicznych barwników.

Dodatek odżywki i kwasu cytrynowego pomaga zachować świeżość włosów przez kilka dni, eliminując potrzebę codziennego stosowania i zmniejszając straty.

Pomimo naturalności składu należy wziąć pod uwagę indywidualną nietolerancję poszczególnych składników i stosować ją ostrożnie u małych dzieci..

Jak poprawnie aplikować

Pomimo łatwości użycia i szamponu cebulowego istnieją pewne osobliwości.

  1. Szampon cebulowy nakłada się na całą długość wilgotnych włosów, a następnie zmywa. Ponownie aplikuj tylko na korzenie i trzymaj przez 3-5 minut dla najlepszego efektu.
  2. Aby utrwalić efekt, po szamponie cebulowym możesz użyć balsamu z tej samej serii. Ułatwia rozczesywanie i dobrze współgra z innymi preparatami przeciw wypadaniu włosów oraz szamponami innych marek.
  3. Szampon cebulowy 911 z ekstraktem z pieprzu stosuje się nie na końcówkach włosów, a jedynie na cebulki. Ważne jest, aby nie przesuszać włosów na całej długości, ale aby uzyskać efekt stymulujący bliżej mieszków włosowych.
  4. Szampon cebulowy 911 ma właściwości lecznicze i nie powinien być stosowany jako produkt do codziennej pielęgnacji, jeśli występuje wyraźny problem z suchą skórą głowy. W przypadku włosów przetłuszczających się codzienne stosowanie szamponu cebulowego nie zaszkodzi - skuteczne szampony do włosów przetłuszczających się.

Średnio efekt terapeutyczny szamponu pojawia się miesiąc po aplikacji: włosy w obszarach problemowych zaczynają rosnąć. Aby utrwalić efekt, należy używać szamponu cebulowego 911 przez kolejny miesiąc.

Jeśli szampon jest używany do eliminacji łupieżu, to po 2-3 aplikacjach widoczne są zmiany.

Należy pamiętać, że tylko kompleksowe podejście do problemu wypadania włosów może poprawić sytuację. Musisz zwracać uwagę na odżywianie, przyjmować kompleksy witaminowe, unikać stresu, prowadzić aktywny tryb życia.

Gdzie kupić i przybliżona cena

Szampon cebulowy 911 można kupić w aptece. Butelka 150 ml kosztuje od 120 do 200 rubli. Nie jest wymagana recepta na ten środek.

Recenzje szamponu cebulowego 911

Wypadanie włosów to duży problem nie tylko dla kobiet, ale także dla mężczyzn, a nawet dzieci. Według trychologów szampon cebulowy 911 można stosować od 3 roku życia, jeśli nie ma indywidualnej nietolerancji na składniki.

W sieci można znaleźć wiele opinii o pozytywnym działaniu szamponu, a także o nieskutecznym stosowaniu. Ale w większości przypadków wypadanie włosów ustaje..

Informacje zwrotne od użytkownika MissBlack. Przed użyciem szamponu zrobiłem maski z naturalnym sokiem z cebuli. W ciągu dwóch miesięcy stosowania produktu wypadanie włosów praktycznie ustało. Włosy nabrały blasku i stały się bardziej podatne na układanie. Aby utrzymać efekt wzrostu włosów, polecam stosować peeling z granulkami soli oraz balsam do włosów z linii 911.

Informacje zwrotne od użytkownika Eleny, 27 lat. Zacząłem łysieć i po konsultacji z trychologiem dowiedziałem się, że moje mieszki włosowe są w stanie „uśpienia”. Najpierw użyłem 911 Tar Shampoo do oczyszczenia skóry głowy, a następnie nałożyłem 911 Onion Shampoo na cebulki włosów i jednocześnie na wszystkie włosy tej samej marki balsam. Trzy tygodnie później na głowie zaczęły pojawiać się nowe włosy, a na czole zaczęły rosnąć łyse plamy..

Sprawdzone przez Svetlana, 30 lat. Po umyciu włosów zacząłem zauważać dużą ilość włosów w łazience. Żaden z zabiegów nie miał długotrwałego wpływu na wypadanie włosów. Po sześciu miesiącach stosowania naturalnego szamponu całkowicie rozwiązałam problemy z wypadaniem włosów. Szampon należy pozostawić na wilgotnych lokach na 3-7 minut, aby uzyskać szybki efekt. Włosy długie i gęste, bez obciążania u nasady, brak przetłuszczającej się skóry głowy - to efekt stosowania tego produktu

Sprawdzone przez Natalię, 23 lata. Blondynki z włosami farbowanymi muszą stosować szampon cebulowy 911 w połączeniu z balsamem z tej samej serii, ponieważ ryzyko wysuszenia włosów jest wysokie. Wybrałam dla siebie szampon cebulowy z olejkiem łopianowym i wygląd moich włosów, a także problem wypadania włosów został rozwiązany w 53 dni.

Koszyk rezerwacji: M. Timiryazevskaya

Twoje zamówienie rezerwacji jest puste.

Rezerwacja: metro Timiryazevskaya


  • Powrót do koszyka

Wprowadź swój numer telefonu:

przykład: 9151234567

Jak potwierdzić zamówienie:SMS-emWezwanie operatora
  1. Okres rezerwacji - do końca następnego dnia od daty rezerwacji.
  2. Ceny za towary - z rabatem, pod warunkiem rezerwacji przez stronę. Jeśli rezerwacja jest dokonywana za pośrednictwem helpdesku, należy okazać kartę lojalnościową, aby otrzymać zniżkę.
  3. Towar uważany jest za zarezerwowany dopiero po potwierdzeniu. Potwierdzenie odbywa się za pośrednictwem wiadomości SMS lub rozmowy telefonicznej.
  4. Apteka gwarantuje dostępność towaru dopiero po złożeniu zamówienia. W przypadku braku towaru operator skontaktuje się z Państwem.
  5. Numer telefonu jest wymagany. W przypadku braku towaru operator skontaktuje się z Państwem pod podanym numerem telefonu.
  6. Zamówienia przyjmowane są w serwisie przez całą dobę, ale rezerwacje dokonywane są tylko w godzinach pracy (od 7:00 do 23:00 w dni powszednie i weekendy).
  7. Odbiór jest priorytetem dla zamówień składanych przez stronę internetową (w aptekach wyposażonych w kolejkę elektroniczną). Aby to zrobić, wprowadź numer zamówienia internetowego w terminalu kolejki elektronicznej. Istnieje możliwość skorzystania z paragonu priorytetowego, jeżeli nie planujesz zmieniać składu zarezerwowanego zamówienia. Odbiór priorytetowy jest możliwy nie wcześniej niż 15 minut po wysłaniu zamówienia przez stronę internetową.
  8. W przypadku dużego obciążenia pracą personelu apteki zamówienie może nie być wstępnie zmontowane i zostanie odebrane podczas wizyty w aptece.
  9. Jeśli chcesz anulować rezerwację, musisz zadzwonić do help desk pod numer telefonu wskazany na stronie.
  10. Zmiana zawartości zamówienia nie jest dozwolona, ​​jeśli zamówienie jest odbierane przez kolejkę priorytetową. Jeśli chcesz zmienić treść zamówienia, skorzystaj z ogólnej kolejki.
  • Kompletny odbiór osobisty

Poczekaj kilka sekund, otrzymasz numer.

Stosowanie szamponu cebulowego 911 do kompozycji wypadania włosów, recenzje

Wypadanie włosów jest częstym problemem dotykającym obie płci.

Walkę z łysieniem można prowadzić latami, aw takim przypadku trzeba wybrać środek, który pomoże wzmocnić cebulki włosów, przywrócić ich strukturę, a jednocześnie będzie miał jak najmniej przeciwwskazań i dość budżetową cenę.

Wśród tych produktów słusznie znalazł się szampon cebulowy 911, stworzony specjalnie w celu wzmocnienia i pobudzenia pracy mieszków włosowych.

Kiedy korzyści z szamponu cebulowego 911

Szampon cebulowy 911 jest przydatny przy nadmiernej utracie loków, która występuje pod wpływem niekorzystnych czynników zewnętrznych i wewnętrznych.

Producent poleca to narzędzie osobom niezadowolonym z powolnego wzrostu loków, ich zwiększonej suchości i braku witalności..

Pozytywne opinie o tym kosmetyku można usłyszeć od dziewczyn, które stosowały go w celu wyeliminowania poporodowego wypadania włosów..

Kompozycja

Skład szamponu pod marką Onion 911 reprezentują nie tylko zwykłe składniki każdego detergentu, ale także specjalnie dobrane ekstrakty ziołowe, dodatkowe mikroelementy i witaminy.

Działanie wzmacniające, tonizujące i przyspieszające wzrost włosów zapewniają ekstrakty:

  • Łukasz;
  • Liść brzozy;
  • Liść pokrzywy;
  • Kwiaty rumianku;
  • Proso złote;
  • Chmiel;
  • Kupalnik;
  • Łopian;
  • Zielona herbata;
  • szałwia.

Skład wzbogacony jest również o żel aloesowy, niacynę, biotynę, pantotenian wapnia, kwas cytrynowy.

Zapach cebuli w tym detergencie jest całkowicie nieobecny, używając szamponu, jak zapewnia producent, poczujesz tylko lekki, dyskretny i przyjemny aromat.

Szampon cebulowy marki 911 Your Rescue Service jest produkowany przez rosyjską firmę TWINS Tech z siedzibą w Moskwie.

Lek jest pakowany w butelki po 150 ml, można go przechowywać w temperaturze od 15 do 25 stopni.

efekt farmakologiczny

Sok cebulowy lub kleik cebulowy stanowią podstawę wielu masek, które pomagają zatrzymać wypadanie włosów. A samo stosowanie takich masek naprawdę niesie za sobą niewątpliwe korzyści - loki stają się mocniejsze, nabierają siły, jedwabistości i blasku.

To właśnie na działaniu gorącego warzywa buduje działanie szamponu cebulowego 911.

Specjalnie dobrany skład pozwala na:

  • Normalizuj proces wymiany w skórze głowy i mieszkach włosowych;
  • Zwiększyć podaż składników odżywczych dla koni z lokami;
  • Przywróć włosy, które są skłonne do nadmiernego wysuszenia i łamliwości;
  • Delikatnie oczyść skórę głowy, nie naruszając naturalnej równowagi.

Szampon cebulowy 911 dostępny jest w kilku wersjach. Oprócz klasycznej kompozycji można kupić produkt z wprowadzeniem do niego ekstraktu z czerwonej papryki, olejku łopianowego lub ekstraktu z pokrzywy.

Wzbogacenie składu o dodatkowe składniki potęguje działanie farmakologiczne leczniczego roztworu detergentu.

Funkcje aplikacji

Szampon cebulowy jest szamponem uniwersalnym, dlatego nie ma konkretnych wskazówek dotyczących jego stosowania. Efekt wzmocnienia włosów i przyspieszenia ich wzrostu wzrośnie, jeśli podczas mycia szamponem będziesz przestrzegać następujących zasad:

  • Wstępnie zwilż włosy, aby wszystkie pasma były mokre;
  • Niewielką ilość szamponu rozprowadza się na lokach i skórze głowy, zaleca się go dobrze pocierać i spienić;
  • Pamiętaj, aby odczekać co najmniej 5 minut przed zmywaniem kompozycji z loków.

Szampon cebulowy 911 może być używany tak często, jak potrzebujesz.

Niektórzy zauważają jego słabe mydlenie i szybkie zanieczyszczenie loków po pierwszym użyciu. Ale z reguły ten problem znika w drugim tygodniu odbudowy włosów..

A właściciele tłustych pasm zauważają, że po tym, jak zaczęli używać szamponu cebulowego, nie musieli już codziennie myć włosów..

Przeciwwskazania

Skład Szamponu Cebulowego jest łagodny i bezpieczny dla wszystkich składników W związku z tym nie ma specjalnych przeciwwskazań do jego stosowania, oprócz dzieci poniżej drugiego roku życia..

Jedyną rzeczą, którą należy wziąć pod uwagę, zaczynając stosować lekarstwo po raz pierwszy, jest możliwość wystąpienia reakcji nietolerancji.

Gdzie mogę kupić produkt

Szampon cebulowy to dość powszechny kosmetyk do włosów, więc mieszkańcy dużych miast na pewno nie będą mieli problemów z jego zakupem..

Produkty znaku towarowego „911 Your Rescue Service” są sprzedawane zarówno w zwykłych aptekach, jak i przez Internet.

Dokumenty

Szampon cebulowy produkowany pod znakiem towarowym „911 Your Rescue Service” przeszedł certyfikację, w wyniku której ustalono, że produkt spełnia wymagania TR CU 009/2011 „O bezpieczeństwie produktów perfumeryjnych i kosmetycznych”.

Również suplement diety Nutrikap, który razem z szamponem cebulowym 911 przyniesie dobre rezultaty, dobrze pomaga w walce z wypadaniem włosów..

Opinie

Svetlana, 26 lat, Moskwa.

„Po urodzeniu córki zacząłem zauważać, że za każdym razem na grzebieniach pozostaje coraz więcej włosów, a każde mycie kończy się zbieraniem kłębków w całej łazience. Ogólnie zdałem sobie sprawę, że nadszedł czas, aby poszukać sposobów na przywrócenie włosów.

Maski od razu odrzuciłam, bo z małym dzieckiem zabrakło czasu. Postanowiłam użyć szamponu ujędrniającego, a najtańszy był 911 Onion.

Używałam go miesiąc i naprawdę włosy stały się znacznie mocniejsze, ale pojawił się kolejny problem - łupież.

Teraz staram się stopniowo przywracać włosom dawny stan, ale wydaje mi się, że na czas zacząłem używać Szamponu Cebulowego, inaczej musiałbym się leczyć u trychologa ”.

Inga, 31 lat, St. Petersburg.

„Próbując schudnąć, przez kilka tygodni stosowałem dość restrykcyjne diety, co pomogło mi rozjaśnić sylwetkę. Ale pojawił się inny problem - najwyraźniej brak witamin w mojej diecie źle wpłynął na moje włosy, po prostu zaczęły wypadać w ilości, która mnie przerażała.

Wypróbowałam wiele produktów, są to profesjonalne szampony i maseczki własnej roboty. Ale byłem zadowolony tylko z szamponu cebulowego 911 z czerwoną papryką.

Po nim wypadanie włosów ustało, loki zaczęły rosnąć znacznie szybciej, dodatkowym atutem jest ich miękkość i przyjemny zapach szamponu. Dopóki nie będę już szukał innych leków na łysienie ”.

Nikolay, Omsk, 36 lat.

„Szampon cebulowy został mi polecony do stosowania trychologa jako jednego ze środków leczenia łysienia androgenowego.

Włosy regenerowałam bardzo długo i stosowałam dość dużą grupę preparatów zarówno zewnętrznych jak i wewnętrznych, i trochę nie żałuję.

Teraz moja cofająca się linia włosów stała się znacznie mniejsza, a włosy w jej palenisku stały się mocniejsze, grubsze i twardsze..

Myślę, że pomogło kompleksowe podejście do rozwiązania problemu, ale nadal używam od czasu do czasu szamponu cebulowego, ponieważ nie jestem jeszcze gotowa na łysienie ”..

Alla, 28 lat, Soczi.

„Sąsiadka poleciła mi szampon cebulowy 911 jako niedrogi i skuteczny środek na porost włosów i powstrzymanie ich nadmiernego wypadania. Ale niestety ten szampon w ogóle mi nie pasował.

Po pierwszym użyciu na głowie pojawiła się wysypka i zaczęło się ostre swędzenie, musiałem dokładnie spłukać skórę głowy i wypić lek przeciwhistaminowy.

Najprawdopodobniej chodzi o to, że mój organizm reaguje reakcjami alergicznymi na dziesiątki różnych produktów i najwyraźniej ten szampon zawierał jeden z nich ”..

Marina, 27 lat, Jarosław.

„Historia pogorszenia się wytrzymałości i wyglądu moich loków rozpoczęła się od nieudanego wydarzenia. Najwyraźniej wybrałem złego mistrza, bo dosłownie dzień po farbowaniu włosy zaczęły opuszczać mi głowę bez trudności, w dodatku skóra głowy strasznie swędziła.

Na początku używałam różnych maseczek łagodzących i nawilżających, potem zaczęłam szukać sposobów na odbudowę włosów.

Użyłem dość drogich środków, ale ponieważ proces wzmacniania loków trwał długo, musiałem szukać opcji budżetowych na szampony. A Onion 911 był jednym z nich.

Jego użycie było korzystne, teraz kilka loków wypada, a same pasemka nabrały naturalnego połysku i miękkości. ”.

Anastasia, 35 lat, Murmańsk.

„Seria kosmetyków naszej rosyjskiej firmy Twins Tech pomogła mi uporać się z problemem pogarszania się gęstości moich loków i ich powolnego wzrostu. Jednym z nich był również szampon cebulowy 911..

Po sześciu miesiącach stosowania tego kosmetyku moje loki nabrały siły, stały się dużo mocniejsze, grubsze i szczególnie zadowolone z szybkiego wzrostu, mam nadzieję, że moje marzenie o długim warkoczu wkrótce się spełni ”.

Julia, 31 lat, Oryol.

„911 Onion Shampoo mnie rozczarował. Tej zmiany z lokami, którą obiecał producent, nie widziałem.

Moje włosy przerzedzają się w coraz szybszym tempie i rozumiem, że problem najprawdopodobniej dotyczy ciała..

Mam nadzieję, że niedługo wybiorę czas na pełne badanie ”.

Vladimir, 40 lat, Moskwa.

„W wieku 40 lat skóra na mojej głowie zaczęła miejscami prześwitywać, absolutnie nie chciałem przed czasem wyłysnąć, więc zacząłem szukać skutecznych środków na przywrócenie siły włosom.

Nie mogłem sobie pozwolić na większość drogich szamponów, więc kupiłem Onion 911 w aptece.

Nie powiem, że problem został całkowicie rozwiązany, ale mimo to zauważam, że włosy wypadają o rząd wielkości mniej ”.

Miroslava, 24 lata, Rostów nad Donem.

„Okresowo robiłam maski cebulowe, chcąc wzmocnić cebulki włosów, pozbyć się kruchości i przyspieszyć wzrost pasm. I zrobiłem to. ten specyficzny zapach utrudniał pełne korzystanie z takiej pielęgnacji.

Kupiłam szampon cebulowy 911 do ciągłego stosowania i wydaje mi się, że efekt jego stosowania jest prawie taki sam jak w przypadku maseczek z cebulą. Jedyną wadą jest to, że szybko się kończy ”.

Nadieżda, 39 lat, Kursk.

„Szampon cebulowy 911 z olejkiem łopianowym ma dyskretny zapach, łatwo zmywa się z włosów, zmiękcza je i, co najważniejsze, naprawdę wzmacnia cebulki loków..

Zauważalny wzrost ilości wypadania włosów zaczyna się wiosną i to właśnie w tym czasie przez trzy lata z rzędu zacząłem stosować kosmetyki do włosów z tej serii.

Jestem zadowolona ze stanu moich włosów i mam nadzieję, że nie będę musiała szukać droższych preparatów ”.

Porównując wszystkie recenzje osób, które stosowały szampon Onion 911, można ustalić, że ten środek w większości przypadków naprawdę pomaga.

Włosy po tym, jak staną się mocniejsze, zyskują witalność, szybciej zaczynają się wydłużać.

Do głównych zalet szamponu cebulowego należą:

  • Niska cena;
  • Możliwość codziennego i ciągłego użytkowania;
  • Lekki aromat;
  • Dobra zdolność płukania;
  • Skuteczne oczyszczanie skóry głowy i samych włosów z zanieczyszczeń;
  • Brak przeciwwskazań;
  • Możliwość stosowania w ciąży i przez cały okres karmienia piersią;
  • Szybkie pojawienie się pierwszych efektów jego stosowania.

Wady szamponu cebulowego obejmują:

  • prawdopodobieństwo łupieżu;
  • brak pożądanego rezultatu u niektórych osób stosujących ten lek;
  • wysuszenie i sztywność loków.

Muszę powiedzieć, że wiele z wymienionych wad wynika z niewłaściwego użytkowania, dlatego zawsze należy uważnie przeczytać instrukcje.

Oczywiście istnieje indywidualna odporność organizmu i komórek skóry na składniki dowolnego produktu kosmetycznego, a Szampon cebulowy nie jest wyjątkiem..

Szampon cebulowy 911 to kosmetyk, który naprawdę działa zgodnie z deklaracją producenta.

Ale jeśli nie widzisz efektu stosowania go przez dwa lub więcej tygodni lub masz zwiększoną suchość i łupież, to nie powinieneś wystawiać włosów na dalsze testy..

Będziesz musiał wybrać lek, który nie powoduje takich negatywnych reakcji ubocznych.